OVER ONS

De Verkeersregelaars Centrale / VKRC bestaat sinds 2009 en levert ondermeer Verkeersregelaars maar ook Fiscaal Parkeercontroleurs, EHBO-ers, Handhavers, Beveiligers, BOA's en Brandwachten.

Wij bieden een landelijke dekking voor onze professionele en landelijk gecertificeerde beroeps Verkeersregelaars voor situaties waar het verkeer tijdelijk geregeld moet worden. De werkzaamheden worden door geüniformeerde Verkeersregelaars uitgevoerd, ter bevordering van de veiligheid maar ook voor de uitstraling en het afdwingen van gezag.

ONZE VISIE

Wij werken (vanzelfsprekend) ook aan onze toekomst. Wij werken echter niet aan targets, maar aan nieuwe relaties, relatiebehoud met zekerheid en vertrouwen. Alleen door deze methode willen wij groeien.

Eigenlijk is het vrij eenvoudig: Ontzorgen is ons belangrijkste credo. Dit lukt ons aardig. Als je weet dat honderden bedrijven reeds met ons zakendoen (zie tabblad "Nieuwsoverzicht"), eigenlijk niemand vertrekt en wij met regelmaat middels "mond tot mond reclame" nieuwe klanten verkijgen, is dat een bewijs van vertrouwen en zekerheid.

ONZE KLANTEN

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze producten, service en en dienstverlening. Vanwege de Concullega's is het voor ons niet wenselijk onze klantenlijst online te publiceren, mocht u hier wel behoefte aan hebben is een mail sturen naar info@VKRC.nl voldoende. Wij zijn erg flexibel en dit zorgt er dan ook voor dat wij kunnen werken voor bedrijven in elke vorm en grootte. Onze klanten variëren in formaat; sommige behoren tot de zeer kleine bedrijven en andere behoren tot de grootste en bekendste bedrijven van dit moment.

Bedrijf CV

Ons bedrijf “De Verkeersregelaars Centrale” bestaat nu sinds Januari 2009 en levert Verkeersregelaars, Bijzondere Opsporingsambtenaren en Fiscale Parkeercontroleurs door heel Nederland. Eerst onder de vlag van “Firma Blok VOF” en sinds November 2013 als “VKRC B.V.” Eigenaar van VKRC B.V. is Claudio Blok, en Tamar van den Berg is als directrice beleidsbepalend voor “De Verkeersregelaars Centrale”. Richard Nijmeijer heeft als bedrijfsleider de dagelijkse leiding waarin Joran van Midden verantwoordelijk is voor de planning en Yvonne v/d Aar-Tops de benodigde administratieve ondersteuning biedt. Richard Oudenbroek is verantwoordelijk voor onze gehele opleidingstak, zowel voor interne als externe opleidingen. Kees de Vries, Daan Schreiber en Salo Meijer geven als Teamleiders de leiding aan hun groepen Verkeersregelaars. Dit kader geeft de groep Verkeersregelaars (mogelijk tot 160 Beroepsmatige en landelijk aangestelde Verkeersregelaars) de ondersteuning welke nodig is om kwaliteit en service te leveren. Door deze methode is “De Verkeersregelaars Centrale” / VKRC B.V. gegroeid tot één van de marktleiders binnen de Verkeersregelaars branche.

Hoe kijken wij tegen de toekomst aan?

Wij kijken zeer positief tegen de toekomst aan, VKRC B.V. heeft alles netjes op de rit en veiligheid en crowd management zijn in opmars in Nederland. Ook het uitzenden van personeel wint terrein, dit omdat wij daardoor de klanten ontzorgen. En qua personeel merken dat we het afgelopen jaar nog maar één incident meegemaakt hebben waar mensen verbaal agressief waren, onze anti-agressie en communicatietrainingen werpen daarin hun vruchten af. Op dit moment zijn wij bezig ons “EVA systeem” te implementeren, waarbij alle medewerkers minimaal het EHBO-Certificaat, VCA Basis en Anti Agressie certificaat in bezit hebben.

DE VERKEERSREGELAARS CENTRALE

“De Verkeersregelaars Centrale” levert door heel Nederland professionele en landelijk gecertificeerde verkeersregelaars in situaties waar tijdelijk het verkeer geregeld moet worden. De werkzaamheden worden door geüniformeerde verkeersregelaars uitgevoerd. Er is hier gekozen voor veiligheid, uitstraling en gezag. “De Verkeersregelaars Centrale” heeft de beschikking over 160 ervaren en volledig bevoegde verkeersregelaars die zo mogelijk bij ieder verkeerssituatie inzetbaar zijn. Wij beschikken over diverse bedrijfsvoertuigen, zodat ons personeel zeer flexibel inzetbaar is.

ONS TEAM

 • Claudio Blok

  Claudio Blok

  - Algemeen directeur -
  Claudio is de oprichter en heeft als Algemeen directeur de leiding over VKRC B.V.
  claudio@vkrc.nl
 • >Tamar van den Berg

  Tamar van den Berg

  - Directeur & HRM -
  Mede directielid van VKRC B.V. en alles qua personeelzaken wordt door Tamar gedaan.
  tamar@vkrc.nl
 • Richard Nijmeijer

  Richard Nijmeijer

  - Bedrijfsleider -
  De dagelijkse leiding van De Verkeersregelaars Centrale is in de handen van Richard.
  r.nijmeijer@vkrc.nl
 • Joran van Midden

  Joran van Midden

  - Planner & Operations -
  Joran is verantwoordelijk voor de volledige planning en alle operationele zaken.
  planning@vkrc.nl
 • Yvonne van der Aar-Tops

  Yvonne van der Aar-Tops

  - Administratie -
  Yvonne is verantwoordelijk voor de administratie van VKRC B.V.
  administratie@vkrc.nl
 • Richard Oudenbroek

  Richard Oudenbroek

  - Cursuscoordinator & Docent -
  De gehele opleidingstak (Zowel intern als extern) is de verantwoordelijkheid van Richard.
  r.oudenbroek@vkrc.nl
 • Kees de Vries

  Kees de Vries

  - Teamleider Motorbrigade -
  Kees is Teamleider van onze Motorbrigade
  kees@vkrc.nl
 • Salo Meijer

  Salo Meijer

  - Teamleider -
  Salo is Teamleider van een groep Verkeersregelaars
  salo@vkrc.nl
 • Daan Schreiber

  Daan Schreiber

  - Teamleider -
  Daan is Teamleider van een groep Verkeersregelaars
  Daan@vkrc.nl
 • Veel collega's

  - Verkeersregelaar -
  Wij hebben veel collega's die de weg veilig houden als verkeersregelaar.
 • En nog meer collega's

  - Handhaver / BOA / Etc. -
  Wij hebben nog meer collega's die op allerlei gebieden u behulpzaam - kunnen - zijn.